INGATLAN

 

 

 

 

INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE, FELKUTATÁSA

 

Vállaljuk használt és új ingatlanok kiadás/vétel/eladás ügyleteinek teljes körű megszervezését. Emellett vállaljuk külföldön élő ügyfelek ingatlanjainak fenntartását, és egyéb műszaki ügyintézését.

 

 

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE

 

Csak megbízható szakemberre bízza a dokumentum elkészítését. Komoly referenciáink, és nagy tapasztalatunk van ez ügyben. A tanúsítvány tartalmazza az ingatlan MINDEN fontos műszaki paraméterét, mely későbbi felújítás vagy átalakítás (pályázatok) során is fontos információkkal szolgál. (területek összegzése, szerkezetek rétegrendjei, fűtési hőigény, fűtött légköbméter, nyílászárók állapota, hőszigetelési értékek, gépészeti rendszer hatékonysága stb…)

 

Tovább...

 

 

ÜGYVÉDI KÖZREMŰKÖDÉS

 

Nagy tapasztalattal rendelkező jogi partnerünk minden felmerülő kérdésben segítséget nyújt az ingatlan-ügyletek során:

  • Ingatlan adásvételi szerződések elkészítése, ellenjegyzése.
  • Földhivatali ügyintézés (tulajdoni lap beszerzése, adásvétel lebonyolítása, bérlet, jelzálogjog stb…).
  • Ingatlanok megszerzése előtti átvilágítás, egyéb jogi tanácsadás (adó-, illeték).
  • Közreműködés új építésű ingatlanok értékesítésében.

 

 

LAKBERENDEZÉS

 

Segítséget nyújtunk a megvásárolandó ingatlan átalakításában, vagy csak otthonosabbá tételében. A különböző variációkban elkészített alaprajzok segítenek új építés, felújítás, vagy egyéb belső átalakítás során a végleges megoldás megtervezésében. A lakás funkcionális és színvonalas kialakításában profi lakberendezőnk nyújt segítséget az alaprajzi szintű tervezéstől a kész látványtervekig.

 

Lap tetejére    

 

 

TELJES KÖRŰ ÉPÍTÉSZETI ÉS ENERGETIKAI SZAKTANÁCSADÁS

 

A részletes helyszíni felmérés során minden olyan tényezőre fényt derítünk, amely szerepet játszhat az ingatlan átalakítása, felújítása, korszerűsítése, illetve energiahatékonyabbá tétele kapcsán.

 

 

MŰSZAKI ÉS ÉPÍTÉSZETI KIVITELEZÉS

 

Munkánk során számos kivitelezővel állunk kapcsolatban, akik díjmentes ajánlatot készítenek az adott ingatlan felújításával, átalakításával kapcsolatban.

 

 

HITELÜGYINTÉZÉS

 

Díjtalan hiteltanácsadást, és hitel ügyintézést ajánlunk, megkönnyítve ezzel a választást a hitel konstrukciók között. Több független szakembert ajánlunk a deviza alapú hitelek forint hitelekre történő esetleges kiváltására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lap tetejére