Tisztelt Érdeklődő

 

 

    Mindenfajta megbízást szívesen veszünk, amely a belső terek átalakítását érinti. Ez lehet bútor, lépcső, egyéb szerkezetek. A tervezés mellett kivitelezést is biztosítunk. Az elvégzendő feladatról minden esetben pontos rajzokat, látványterveket készítünk.

 

Bútor    Meglévő épületek belső tervezésénél igyekszünk az adott stílushoz igazodó bútorokat, egyéb kiegészítőket létrehozni. Partnereink között megtalálhatók az építőipar különféle szakemberei, akik munkájukkal termékeink minőségét erősítik (üvegszerkezetek, bútorvasalatok, felületkezelő anyagok, ragasztók, tömítő anyagok, faipari alapanyagok, fém-szerkezetek stb).

 

 

 

Lépcsők     A szintkülönbségek gyalogos leküzdésére szolgáló épületelemek. Amellett hogy szintek közötti közlekedésre szolgál, jó esetben a térformálás építészeti eszköze is lehet. Sőt, az építészeti igények egyre inkább megkövetelik, hogy a lépcső használata során némely esztétikai élményben is legyen részünk.

 

Tervezése:  Sajnos sokszor előfordul, hogy a mester ötletszerű méretek alapján készít közepesen jó, vagy csak éppen elfogadható szerkezetet az adott helyre. Egy egyszerűbb lépcső láttán laikus számára  meglepő, hogy szerkezetéhez mennyi fogalom, tervezéséhez mennyi szabályozó rendelet (OTÉK) társul. A lépcső kialakítása az épület rendeltetése szerint is változik, hiszen más méreteket és eredményeket kell kapnunk lakó-, köz-, ipari és egyéb épületek esetén.

 

Fajtái: Az ókor óta a történeti építészetben számos fajtája alakult ki, így mára komoly szakirodalom gyűlt
          össze.
          Alaprajzuk szerint: egyenes, tört vonalú, íves és ezek kombinációi
          Anyaguk szerint: kő, műkő, vasbeton, fa, acél, üveg stb.
          Helyük szerint: épületen belüli, épülethez kötött, épülettől független és egyéb különleges szerkezetek

 

 

 

    Vállalkozásunk elsősorban fa anyagú szerkezetek tervezését és építését vállalja, de a legtöbb esetben acél és üveg-alkatrészek is szükségesek. A tervezést minden esetben 3-dimenziós rajz-programmal végezzük, így a megrendelő látványterveket is kaphat elképzeléseiről.

 

 

 

KÉRJÜK LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.......... (FELTÖLTÉS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lap tetejére